Laktózmentes tejszín   0,5 Liter

A 2 az 1-ben Magic Milk laktózmentes tejszín főzéshez és desszertek készítéséhez is kiváló!

A kiváló állagú felvert tejszínhab eléréséhez a tejszínt felhasználás előtt legalább 12 órán keresztül tárolja hűtőben. Habszifon használatakor javasoljuk 2 patron felhasználását.

Használja főzéshez is, segítségével már semmi nem tud gátat szabni a közös családi főzésnek!

Miért kell hűteni az UHT laktózmentes tejszínt? Az egyszerű cukrokká bontott tejcukor a hőkezelés hatására enyhén karamellizálódik. Ez a folyamat szobahőmérsékleten az idő múlásával erősödik, hűtött környezetben azonban a laktózmentes habtejszín megőrzi eredeti élvezeti értékét.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1210 kJ/294 kcal
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
30,0 g
20,0 g
Szénhidrát
- ebből cukrok
3,8 g
3,8 g
Fehérje 2,2 g
0,08 g
Laktóztartalom: <0,1 g / 100 g
Összetevők:
30% zsírtartalmú tejszín, stabilizátor (karragén), savanyúságot szabályozó anyag (E339), laktáz enzim.
Letölthető anyagok:
mm_tejszin_nyomdai.zip