Laktózmentes túró   180 g

Az első magyar laktózmentes túró hagyományos túrókészítési eljárással készül, 1,5% zsírtartalmú laktózmentes tejből. Emésztés-élettani szempontból a túró értéke hasonló a többi tejsavbaktérium kultúrával előállított tejtermékéhez. Alacsony zsírtartalma miatt sok magas biológiai értékű fehérjét, valamint kalciumot és foszfort is tartalmaz. Alacsony energiatartalma és könnyű emészthetősége miatt javasolt a fogyasztása, különösen idősebb embereknek és fogyókúrás étrenden lévőknek.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 579 kJ /138 kcal
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
7,3 g
5,0 g
Szénhidrát
- ebből cukrok
4,1 g
2,8 g
Fehérje 14,0 g
< 0,1 g
Laktóztartalom: < 0,1 g / 100 g
Összetevők:
magas hőmérsékleten hőkezelt, zsírszegény tej, tejsavbaktérium színtenyészet, laktáz enzim. Zsír a szárazanyagban min.: 25% (m/m).
Letölthető anyagok:
mm_turo_nyomdai.zip